Asiakkaitamme

Scania
Scania
Scania
Scania
Scania

Junebug on osoittautunut korvaamattomaksi kumppaniksi Automasterin tuki- ja kehityspalveluissa. Erityisesti heidän ammattitaitonsa ja nopea palvelunsa ovat olleet avainasemassa tyytyväisyytemme varmistamiseksi. Junebug on näyttänyt kykynsä ratkaista haastavimmatkin ongelmat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voimme luottavaisin mielin suositella Junebugia kaikille, jotka arvostavat luotettavuutta ja huippuammattitaitoa.

Tero Korhonen

digijohtaja, Auto-Suni Oy

Scania Suomi Oy has been working together with Junebug since the start of their business. It has always been a pleasure to co-operate with their very professional and experienced consultants. With a good knowledge and understanding about what we as a customer needs, Junebug always deliver sustainable and high-quality solutions within agreed quality-, time- and cost schedule.

Linn Haaga

IT-System Manager, Scania Suomi Oy

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua

Kai-Lasse Wallin

hallintopäällikkö, Levorannan Auto Oy

Yhteistyö Junebugin kanssa on todella sujuvaa ja mutkatonta. Asiat hoituvat ripeästi ja työtä tehdään aina ratkaisukeskeisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja koemme aidosti tekevämme yhteistyötä. Jatketaan yhdessä asiakkaittemme liiketoimintaa avustavan teknologian kehittämistä.

Nicklas Fuchs

toimitusjohtaja, Suomen Aktiivitieto Oy

Junebug on loistavasti paikannut syntyneen tyhjiön ERP järjestelmämme tuessa ja ylläpidossa.

Kari Saarinen

it-johtaja, Raskone Oy