Palvelut

w

Jälleenmyyjä- ja maahantuontijärjestelmien konsultointi

Konsultointipalveluihin kuuluu mm.

  • Yritysjärjestelyt ja niihin liittyvät järjestelmämuutokset
  • Data konversiot
  • Toimipisteiden lisäämiset
  • Merkkiedustusmuutoksen ml. tehdasliittymät
  • Hinnastopäivitykset
  • Palvelumuotoilu

Hoidamme tarvittavien lisenssien aktivoinnin yhdessä järjestelmätoimittaja Keyloopin kanssa.

Johdon konsultointi

Meillä on kokemusta jälleenmyyjien ja maahantuojien toiminnasta Euroopassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Australiassa eri päämiesten ja automerkkien kanssa. Jos teillä on liiketoiminnallinen ongelma tai haaste järjestelmän kanssa, todennäköisesti joku on ratkaissut ongelman jossakin päin maailmaa. Junebug konsulttien yhteenlaskettu kokemus autoalalta AutoMaster tuotteen parissa on yli 200 vuotta ja olemme olleet mukana kaikissa maailman kolkissa ratkomassa näitä ongelmia.

Tukipalvelu

Meillä on oma tukipalvelu. Voitte liittyä siihen palvelusopimuksella ja olla yhteydessä suoraan Junebugiin. Yhteydenotto on yksinkertaista ja helppoa, voit olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Projektien hallinta

Autamme projektien suunnittelussa, johtamisessa ja esimerkiksi erilaisten laatupisteiden määrittelyssä.

i

Raporttien suunnittelu

AutoMasterin peruspakettiin kuuluu kattava määrä raportteja niin SQL Server Reporting Service (SSRS) kuin erillisiä raporttiohjelmia. Meidän konsulttimme auttaa teitä rakentamaan uusia raportteja SSRS toiminnolla tai muokkaamaan jo olemassa olevia SSRS raportteja, jotta tulokset näyttävät siltä, mitä te haluatte. Olemme myös olleet mukana monessa PowerBI projektissa ja luoneet data viewejä tarpeen mukaan, sekä rakentaneet oman PowerBI raportoinnin jälkimarkkinointia varten.